«

»

mei 15

Kiwanis Midzomeravond Rally 2012

Woermeijermotorsport gaat zoals het lijkt deelnemen aan de Kiwanis Midzomeravond rally 2012. Het Equipe hiervoor bestaat ditmaal uit Jan-Willem Woermeijer en Herry van de Vlierd. Jan-Willem ook wel bekend van de dwarse acties in een Volvo en Herry tja waar kennen we die van? Nou die Herry zit ook in het bestuur van Rally for Kids en heeft daar een belangrijke taak.. En dit is dus een goede combinatie want navigeren is ook een belangrijke taak. Daarom gaat woermeijermotorsport hier dus ook hun uiterste best doen… De deelname aan deze rally gaat gebeuren met de oer Volkswagen Golf GTI van Rally for Kids.

Óf de volvo 740 de werkplaats nog uit komt om deel te nemen aan dit evenement is onbekend.. De vraag ligt bij Johan hij is gevraagd de volvo te besturen maar wie is dan de navigator.. Momenteel hebben we 2 namen in ons hoofd die we wel als “geschikt” beschouwen voor zo’n evenement. Dus deze zullen we eerdaags eens peilen of ze zin hebben in een wat sportievere puzzelrit…

Zijn jullie geïnteresseerd in deelname.. Download het inschrijf formulier en bekijk de voorwaarde..

pdf iconInschrijfformulier Kiwanis Midzomeravond Rally_2012.pdf